نان سفید آمیش

آشپزی - دستور پخت نان سفید آمیش

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. در یک کاسه ی بزرگ، شکر رو در آب گرم حل می کنیم، و سپس خمیر ترش رو بهش اضافه می کنیم و با قاشق هم میزنیم. اجازه میدیم تا سطش کف و آلود و گاهی هم اسفنجی میشه.

  2. نمک و روغن رو با خمیر ترش مخلوط می کنیم. یک پیمانه آرد رو کم کم مخلوط میکنیم. خمیر رو در یک سطحی که آرد پاشیدیم ورز میدیم تا نرم بشه. در یک کاسه ای که خوب چربش کردیم قرار میدیم و یک کاسه روی خمیر برمیگردونیم. روی خمیر رو با یک پارچه ی مرطوب می پوشانیم. و اجازه میدیم حدود یک ساعت تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه استراحت کنه.

  3. خمیر رو با مشت ( از طرف انگشتان) ضربه میزنیم. چند دقیقه خمیر رو ورز میدیم، و به دو نیم تقسیم می کنیم. به اندازه ی قرص های نان شکل میدیم و در دو قالب نان 9 در 5 اینچی که خوب چرب شده باشه قرار میدیم. به مدت 30 دقیقه اجازه میدیم حجمش زیاد بشه یا تا زمانیکه خمیر به اندازه ی 1 اینچ بالاتر قالب ها بیاد

  4. در فر با دمای 350 درجه فارنهایت(175 درجه سانتی گراد) به مدت 30 دقیقه میپزیم.