دیپ هفت لایه

آشپزی - دستور پخت دیپ هفت لایه

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. داخل یک ماهیتابه ی بزرگ، گوشت چرخ کرده ی گاو رو تفت بدید. بذارید کنار تا آبکش بشه و تا دمای اتاق خنک شده باشه.

  2. لوبیا ها رو درون یک سینی سرو که حدود یک و نیم اینچ عمقش باشه پخش کنید. دو پیمانه از پنیر خرد شده رو روی لوبیا ها بریزید. گوشت گاو رو روی پنیر پخش کنید. خامه ی ترش رو خیلی آروم روی گوشت گاو پخش کنید. گواکاموله رو روی خامه ی ترش پخش کنید. سالسا رو روی گواکاموله بریزید و به کاملا پخش کنید. باقی مانده ی پنیر خرد شده رو روش بپاشید. زیتون های سیاه، گوجه فرنگی ها، و پیازچه هارو روی پنیر بریزید.

  3. می تونید این غذا رو فوری سرو کنید، یا اونو یک شب داخل یخچال بذارید و سرد سرو کنید. فکر میکنم در دمای اتاق مزه ی بهتری داشته باشه.