نان ذرت محلی

آشپزی - دستور پخت نان ذرت محلی

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. فر را روی دمای 400 درجه ی فارنهایت(200 درجه ی سانتی گراد) از قبل روشن کنید گرم بشه. در یک کاسه ی کوچک، آرد گندم و شیر را مخلوط کنید؛ 5 دقیقه بذارید بمونه. یک سینی فر 9 در 13 اینچی را چرب کنید.

  2. در یک کاسه ی بزرگ، آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را با همزن مخلوط کنید. با مخلوط آرد گندم، تخم مرغ ها و روغن تا زمانیکه نرم بشن مخلوط کنید. مواد شل را در قالبی که از قبل آماده کردید بریزید.

  3. در فری که گرم کردید 30 تا 35 دقیقه بپزید، یا تا وقتی بپزید که وقتی یک چاقو رو در وسط نان گندم فرو کردید بعد از دراوردن تمیز باشه موادی بهش نچسبه.