مرغ بوربن

آشپزی - دستور پخت مرغ بوربن

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. سینه های مرغ رو داخل یک ظرف فر 9 در 13 اینچی قرار بدید. داخل یک کاسه ی کوچک سرکه، سس سویا، پوست های پیاز، شکر، بوربن و پودر سیر رو ترکیب کنید. با هم مخلوط کنید و مخلوط رو روی مرغ بریزید. ظرف رو بپوشانید و داخل یخچال قرار بدید. یک شب در ماریناد بمونه.

  2. فر را تا دمای 325 درجه ی فارنهایت(165 درجه ی سانتی گراد) از قبل گرم کنید.

  3. ظرف رو از یخچال دربیارید و پوشش رو بردارید. داخل فر از قبل گرم شده بپزید، ماریناد رو چندبار روی مرغ بمالید، به مدت یک و نیم ساعت یا تا زمانیکه مرغ خوب قهوه ای شده باشه و آب مرغ شفاف شده باشه.