بهترین سوپ نارگیل تایلندی

آشپزی - دستور پخت بهترین سوپ نارگیل تایلندی

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. روغن زو داخل یک قابلمه ی بزرگ روی حرارت متوسط حرارت بدید. زنجبیل، بادرنجبویه، و رب کاری رو در روغن داغ شده به مدت 1 دقیقه هم بزنید و بپزید. به آرمی آب مرغ رو روی مخلوط بریزید، پیوسته هم بزنید. سس ماهی و شکر قهوه ای رو اضافه و مخلوط کنید؛ 15 دقیقه به آرامی بجوشانید.شیر نارگیل و قارچ ها رو اضافه کنید؛ هم بزنید و بپزید تا زمانیکه قارچ ها نرم شده باشن، حدود 5 دقیقه. میگو رو اضافه کنید، بپزید تا زمانیکه دیگه مات نباشه حدود 5 دقیقه. آب لیمو ترش رو مخلوط کنید؛ نمک بزنید؛ با گشنیز تزیین کنید.