سوپ سبزی با جو و گوشت گاو

آشپزی - دستور پخت سوپ سبزی با جو و گوشت گاو

مواد لازم:

طرز تهیه:

  1. داخل یک آرام پز، شقه ی گوشت کبابی گاو رو تا زمانیکه خیلی نرم شده باشه بپزید (همیشه 4 تا 5 ساعت روی حرارت زیاد، اما میتونه متفاوت باشه با آرام پز های متفاوت). در طی یک ساعت آخر پخت جو و برگ بو را اضافه کنید. گوشت رو دربیارید، و به تکه های کوچک خرد کنید. برگ بو را دور بریزید. گوشت گاو، آبگوشت، و جو را کنار بذارید.

  2. روغن رو داخل یک قابلمه ی بزرگ دسته دار روی حرارت متوسط رو به بالا حرارت بدید. هویج ها، کرفس، پیاز، و سبزیجات مخلوط یخ زده رو تا زمانیکه نرم شده باشن سرخ کنید.آب، حبه های آبگوشت، شکر، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل، گوجه فرنگی های خورشتی خرد شده، و مخلوط گوشت گاو و جو را اضافه کنید. بذارید تا بجوشه، حرارت رو کم کنید، و 10 تا 20 دقیقه به آرامی بجوشانید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل اضافی بریزید.